3 Mayıs 2015 Pazar

Paradontax (Diş Eti Kanaması Deneyim)



Evet arkadaşlar,çoğu insanlar gibi bende dişlerime karşı çok hassas bir yapıya sahibim.Diş lekelerinden,sararmalardan tutun da diş eti kanamasına kadar,tüm diş rahatsızlıkları hayatımı kabusa çeviriyor.
Geçen yıl bu zamanlardı ilk diş eti kanaması ile tanıştım.İlk günlerde sadece fırçalarken yaşadığım bu sorun,bir kaç hafta içinde kızımı öpmeme bile engel olmaya başladı ve inanın çok kötü bir duygu bu..
Düşünsenize elma bile yiyemiyorsunuz ve kızınızı bile öperken diş etleriniz o minicik darbe ile kanamaya başlıyor.Doktoruma gittiğimde bana gargara ve çeşitli ilaçlar verdi ama nafile.Hiç bir faydasını göremedim.
Evde tuzla,karbonatla gargara denedim ama onlarda çare olmadı.
En son reklamlarda Paradontax ile karşılaştım ve aldım..Hiç abartmak istemiyorum ama aldığımda laf olsun,denemedim dememek için almıştım.İki günde azalttı kanamamı ve günde iki defa kullandım.Bir hafta içerisinde diş eti kanamam tamamen yok oldu.Bu mucize ürün gerçekten dişlerimde harikalar yarattı.
Hayatımı kabusa çeviren kanamalardan bir hafta da tamamen kurtuldum ve bu bir mucize gibi :)
Diş eti kanamaları yaşayan herkese içtenlikle tavsiye ederim.Umarım sizlerde benim gibi hızlı sonuç alırsınız..Dişlerimiz önemlidir..Kıymetini bilelim ve onlara özen gösterelim :)
Sevgiler...

2 Mayıs 2015 Cumartesi

Çocuk Neyi Neden Yapar? (Pedagog Dr. Adem Güneş)



    Her birimizin çocukları ile günlük yaşantımızda mutlaka davranış sorunlarından kaynaklanan çatışmaları olmuştur.Bu kitapda ünlü Pedagog Dr. Adem Güneş bizlere çok güzel bir yol gösterici olmuş.Çocuk davranışlarını anlama rehberimiz olarak yanımızdan ayıramayacağımız bir esere imza atmış Adem Güneş.Kitabı büyük heves ile aldım ve iyi ki almışım diyorum.Çocuklarımıza dair bir çok problemlere değinmiş kendisi.
Tuvalet alışkanlıklarından ,yemek yeme sorunlarına,kardeş kavgalarından,inatçılıklarına,uyku problemlerinden,tüm kaygılarına kadar her konuya değinilmiş.Her anne,babanın okuması gereken bir kitap gerçekten.Eğer çocuğum hala yanımda yatıyor diye bir sorununuz var ise bu konuda kitabımızda  çözümlenecektir.
   Sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek için öncelikle anne ve babalar bilinçlenmeli diye düşünüyorum.Çocuklarımız ile bir çok konuda çatışmaya girmek yerine,çözüm odaklı iletişim kurmamız her birimiz için en sağlıklı ve en pozitif yoldur.Sağlıklı Mutlu hayatlar,huzurlu aileler bizlerin olsun:)