2 Mayıs 2015 Cumartesi

Çocuk Neyi Neden Yapar? (Pedagog Dr. Adem Güneş)



    Her birimizin çocukları ile günlük yaşantımızda mutlaka davranış sorunlarından kaynaklanan çatışmaları olmuştur.Bu kitapda ünlü Pedagog Dr. Adem Güneş bizlere çok güzel bir yol gösterici olmuş.Çocuk davranışlarını anlama rehberimiz olarak yanımızdan ayıramayacağımız bir esere imza atmış Adem Güneş.Kitabı büyük heves ile aldım ve iyi ki almışım diyorum.Çocuklarımıza dair bir çok problemlere değinmiş kendisi.
Tuvalet alışkanlıklarından ,yemek yeme sorunlarına,kardeş kavgalarından,inatçılıklarına,uyku problemlerinden,tüm kaygılarına kadar her konuya değinilmiş.Her anne,babanın okuması gereken bir kitap gerçekten.Eğer çocuğum hala yanımda yatıyor diye bir sorununuz var ise bu konuda kitabımızda  çözümlenecektir.
   Sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek için öncelikle anne ve babalar bilinçlenmeli diye düşünüyorum.Çocuklarımız ile bir çok konuda çatışmaya girmek yerine,çözüm odaklı iletişim kurmamız her birimiz için en sağlıklı ve en pozitif yoldur.Sağlıklı Mutlu hayatlar,huzurlu aileler bizlerin olsun:)

5 yorum:

  1. Bloğunuzu keşif etkinliğinden gördüm ve izlemeye aldım.Bana da beklşyorum sevgiler :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Bu kitaba ihtiyacım var, almalıyım.
    Teşekkürler bilgi için:)

    YanıtlaSil
  3. Kitap tavsiyesi için teşekkürler :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil